/SKIN’S Waxing
SKIN’S Waxing 2019-03-26T21:39:58+00:00


Voor alle huidtypen.
Maakt de huid zacht en stevig. Regelmatig aanbrengen, vooral in de 3 dagen voor de ontharing om de verwijdering van ingroeiende haartjes te bevorderen.
Emulsie gebaseerd op een innovatieve formule met actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong. Hebben een vertragend/verzwakkend effect op de haargroei.

SKIN’S Waxing

LAGE TEMPERATUUR

SKIN’S wax smelt bij een lage temperatuur. Hierdoor hebben alle soorten een veel lagere gebruikstemperatuur vergeleken met traditionele waxen. Ze liggen dichtbij de lichaamstemperatuur.

ZACHTE HUID

De huid blijft gehydrateerd, zacht en zijdeachtig voor langere tijd.

HOGE ELASTICITEIT

SKIN’S wax heeft geen strips nodig en wordt direct aangebracht op kleine en grote oppervlakken. Het verwijderen gaat makkelijk en snel.

VRIENDELIJK VOOR DE HUID

SKIN’S is een aangename, bijna pijnloze behandeling. Efficiënt bij moeilijke en korte haren. Is geschikt voor de meest gevoelige huiden.

LANG EFFECTIEF

SKIN’S ontharing geeft langer effect dan de traditionele methode: zelfs de kortste haren worden met haarzakje verwijderd. Effectieve epilatie die wel tot 6 weken duurt.

VERWIJDEREN

SKIN’S waxen zijn flexibel, breken niet en zijn gemakkelijk van de huid te verwijderen met een eenvoudige handeling.

Prijzen SKIN’S Waxing of Suikerontharing  
Bovenlip of kin: € 8,00
Bovenlip en kin: € 12,00
Kaak en wangen: € 15,00
Bovenlip, kin, kaak en wangen: € 26,00
   
   
   
   
Prijzen SKIN’S Waxing  
Oksels:
€ 20,00
Boven of onderarmen:
€ 21,50
Gehele armen:
€ 35,50
Boven of onderbenen:
€ 25,00
Gehele benen € 42,50
Bikinlijn (alleen de liezen): € 20,00
Braziliaans streepje: € 35,00
Hollywood: € 40,00

Pandhy’s Suikerontharing

Op dit moment gebruikt ik de suikerpasta van Pandhy’s soms nog voor het gezicht.

In de toekomst zal ik volledig overgaan op SKIN’S Waxing

  • Suikerpasta is een suiker/water brouwsel, gebaseerd op recepten uit het Midden Oosten. De preparatie is 100% natuurlijk, bevat enkel water en suiker, geen chemische producten, kleurstoffen of parfums en géén citroensap of welk ander zuur dan ook. Het is hypoallergeen en veroorzaakt geen huidirritatie!
  • Suikerpasta kleeft niet aan de levende huid, verwijdert enkel de dode huidcellen wat resulteert in een zijdezachte huid voor een langere tijd.
  • Suikerpasta verwijdert haren en met deze methode kan meermaals over dezelfde plaats gegaan worden, waarbij de pasta binnen dringt in de haarfollikel om daar het haar te omvatten. De extractie van het haar in de natuurlijke groeirichting is perfect omdat het geen afgebroken haren nalaat in de follikel alsmede weinig roodheid of irritatie.
  • Suikerpasta kan van de huid, textiel en andere materialen verwijderd worden met lauw water, dus reiniging na de behandeling is heel eenvoudig, en er zijn geen chemische producten nodig.